За замърсяване около ремонта на бул.Дунав разбра Plovdiv24.bg. Гражданката споделя, че е свидетел

...
</TD
>За замърсяване около ремонта на бул.Дунав разбра Plovdiv24.bg. Гражданката споделя, че е свидетел
Коментари Харесай

Пловдивчани разпалиха емоции покрай ремонта на бул. Дунав

За замърсяване към ремонта на бул. " Дунав " разбра  Plovdiv24.bg. 

Гражданката споделя, че е очевидец на ремонтните действия, които се извършват с  муден ритъм и без никакъв прогрес. Тя е обезпокоена от огромното количество боклуци, които се натрупват от служащите, както и неналичието на всекидневно тяхно наличие. По думите й в региона към ремонта, няма ясни пътни знаци и ограждания за колите, като липсва проект за обезопасяването на пешеходците:

Искам да споделя с вас това, което виждам всеки ден, когато минавам по бул. " Дунав " в Пловдив. От извънредно дълго време съм очевидец на ремонтни действия, които се извършват с извънредно муден ритъм и без никакъв прогрес.

Даже се вижда по какъв начин природата стартира да буйства по насъбраните купчини пръст…

Снимките, които споделям, разкриват явната липса на ред и система в осъществяването на ремонта. Виждам боклуци от служащите, които се натрупват, както и служащи, които наподобява прекарват повече време на отмора, в сравнение с работа.

Не виждам и всекидневно наличие през делничните дни.

Не мога да не се тормозя за положението на пътя - покритие от камъни и тиня, без ясни знаци и ограждения за колите, които мъчно минават. Освен това, пешеходците също са в усложнение, защото липсва проект за тяхната сигурност и благоприятни условия за безвредно пресичане… или каквото и да е допустимо секване.

Това ме кара да се запитвам: Докога ще продължаваме да страдаме от неприятно ръководство и неефективно осъществяване на поправки и прочие? Защо би трябвало да носим тежките последствия от неналичието на отговорност и ръководство?

С този пост желая да привлека вниманието на кмета - кмет на регион " Северен " и на кмета на град Пловдив - Зико. Моля ви, разгледайте фотосите и помислете за това по какъв начин може да се усъвършенства положението на булеварда и изискванията на работа. Нека работим дружно за по-добро бъдеще на нашия град!

Plovdiv24.bg  се свърза с кмета на регион " Северен ", с цел да разбере осведомен ли е с проблема.

" Ремонтът е доста муден. Действително има няколко служащия, които вършат отпадък. Опитваме се да спомагаме. Както знаете ремонтът не е координиран с районната администрация. Община Пловдив движи плана. При нередности ние изпращаме сигнали към Оперативна програма " Чистота ", " Общинска полиция " и към инспектората. ", сподели той.

Свързахме се със заместник-кмета по " Строителство и вложения “. Той не пожела да разяснява казуса и ни препрати към ПР отдела на Община Пловдив, като отправихме въпроси свързанйи с това далиса създали наставление на компанията строител, очкава ли си и по кое време зоната да бъде почистена, защото макара и строителен обект в близост минават живущи.

Междувременно се свързахме и с ръководителя на плана инж. Румен Лемберов. Той нямаше опция за диалог по персонални аргументи, само че ние ще се свържем още веднъж с него.

Очаквайте продължение
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР